Kledingbeurs en Speelgoedbeurs

Kledingbeurs

Bij de kledingbeurs gaat het om goede, eigentijdse baby-, kinder- en tienerkleding, vanaf maat 74 t/m maat S.  Op 24 maart is er een zomerkleding- en speelgoedbeurs.

Inleveren kleding en speelgoed: de vrijdagavond voor de beurs tussen 19.30 en 21.00 uur.

De ingeleverde kleding moet schoon en heel zijn. Het speelgoed niet kapot en wordt gecontroleerd indien dit werkt met batterijen (bij inname wordt dit speelgoed getest en de batterijen dient u zelf mee te nemen)!. Men prijst de artikelen zelf, de beursorganisatie regelt de verkoop. Inschrijven is verplicht. Het maximum aantal stuks dat per lijst ingeleverd mag worden is 24. Van de opbrengst van de verkochte artikelen ontvangt u 75%. 

Het inschrijven voor de zomerkleding- en speelgoedbeurs kan vanaf 12 maart. Deelname kost 1 euro voor een formulier. U kunt uw inschrijfformulier afhalen in de ontmoetingsruimte van de Pracht tijdens kantooruren. Op12 maart van 19.00 tot 21.00 uur zijn kunt u terecht om in te schrijven bij twee medewerkers die dan aanwezig zijn. Indien u nog vragen heeft kunt u deze stellen.

Bent u deze data verhinderd en wilt u toch meedoen aan de beurs? U kunt dan na 12 maart een formulier ophalen bij De Pracht tijdens kantooruren. Wacht niet te lang want VOL = VOL. 

 

Contactpersoon: 
Doelgroep: 
Kosten (€): 
Toegang gratis, deelname 1 euro