Jeugd

Mimi's Danstuin: Klassiek Ballet (groep 6 & 7)

Klassiek Ballet  (8 – 10 jarigen)

“Hoe meer je kan, hoe beter je wordt, hoe leuker je het vindt en hoe meer je wilt.” is het motto van deze lessen. De klassieke basis is hierbij het uitgangspunt voor het verkennen van andere dansvormen, zoals moderne dans, streetdance, show-musical en ga zo maar door. De lessen worden verzorgd door een bevoegd dansdocent (geschoold in klassiek ballet)

Kindermarkt Open Dag

Tijdens de Open Dag van De Pracht wordt onder meer een Kindermarkt gehouden. De kindermarkt vindt plaats in de vorm van een ‘kleedjesmarkt’ op het buitenterras van De Pracht. Kinderen kunnen hier overtollig speelgoed en andere spulletjes te koop aanbieden. De kosten voor huur van een grondplaats zijn € 1,- per strekkende meter.

Ook voor de Kunst- & informatiemarkt, een ander onderdeel van de Open Dag, zijn nog plaatsen te huur. Lokale beoefenaars van vrijetijdskunst, culturele instellingen en maatschappelijke organisaties kunnen een kraam huren voor € 23,50.

Modelbouwclub De Pracht

De modelbouwclub voor jongeren vanaf 12 jaar maakt radiografisch bestuurbare modelvliegtuigen. Vanaf september tot en met april wordt er gebouwd. Daarna gaan we in het buitengebied vliegen.
Om het vliegen te oefenen, wordt gebruik gemaakt van een modelvliegtuigsimulator op de pc.

Bij belangstelling graag vóóraf contact opnemen met de contactpersoon:
Jos Verhagen, tel. 06-45192588, e-mail verhagenjos@gmail.com

Pagina's

Abonneren op Jeugd