Eerste Gezondheidsbeurs Waalre op 10 maart

Op zaterdag 10 maart 2018 van 11:00 tot 15:00 uur wordt de eerste Gezondheidsbeurs Waalre georganiseerd in gemeenschapscentrum De Pracht. Steeds meer mensen leven bewust gezond en zijn op zoek naar wat hen hierbij kan helpen. Er is ontzettend veel variatie en hoe weet je nou wat bij je past? Kom naar de Gezondheidsbeurs en ontdek wat er op het gebied van complementaire zorg te vinden is in de Regio Waalre.
Op deze dag kunt u inspiratie opdoen, kennismaken met professionals en ervaren wat de regio Waalre allemaal te bieden heeft op het gebied van gezond en bewust leven. Er wordt een gevarieerd aanbod van disciplines gepresenteerd, onder andere door het geven van workshops, demonstraties en korte lezingen.

Deze beurs is toegankelijk voor alle leeftijden en alle informatie, elke demonstratie en lezing is bovendien gratis! In Gemeenschapscentrum De Pracht aan De Pracht 2 in Waalre is iedereen van harte welkom van 11.00 uur tot 15.00 uur. Informatie over de beurs en de deelnemers kun u vinden op: www.gezondheidsbeurswaalre.nl.