Talen

Italiaans voor beginners (2de jaar)

Na de cursus Italiaans voor beginners kunt u uw kennis van de Italiaanse taal verder uitbreiden met deze vervolgcursus.  Uw  Italiaanse spreekvaardigheid wordt gedurende dit cursusjaar beter en beter. We maken gebruik van hetzelfde lesmateraiaal als voorafgaand cursusjaar.

 

Italiaans conversatie 1

Hebt u 3 jaar Italiaanse les gehad? En wilt U nu leren converseren?  Met deze cursus conversatie 1, brengt u uw  kennis van het Italiaans naar een goed niveau. Samen met een gezellige groep leert u gesprekken en discussies voeren op een geanimeerde en gemakkelijke manier. Wij brengen U tot niveau A2-B1

De lesboeken voor bij deze cursus dient u zelf aan te schaffen (zie hieronder)

 

Italiaans voor gevorderden 4

Met de cursus Italiaans voor gevorderden breng je je kennis van Italiaans naar een professioneel niveau. 
Samen met een groep kun je, met groot animo, alle mogelijke discussies beginnen. 
Wij brengen  je naar niveau B1-B2

in deze cursus wordt het lesboek van het vorige jaar gebruikt.

 

Italiaans voor beginners

Iedereen, die Italiaans wil leren op een snelle , handige en leuke manier, kan dat doen in deze cursus. Je leert Italiaanse spreekvaardigheid. 
Met een gezellige groep start je bij de basis. Stap voor stap breid je je kennis uit.
Al na een aantal lessen ben je in staat gesprekken in het Italiaans te voeren. Aan het eind van de cursus beheers je de taal op niveau A1.

Huiswerk: ongeveer 1 uur per week.

Wil je deze cursus optimaal benutten dan volgt er na het eerste jaar nog jaar 2 en 3!                                               

 

Italiaans op reis

In mei 2018 start de cursus Italiaans op reis (8 lessen van 1 uur en 30 min) De cursus is bestemd voor cursisten met weinig of geen kennis van de Italiaanse taal. Met het boek '' Italiaans à la carte '' zal iedere cursist snel luister- en spreekvaardigheden opbouwen. De dialogen stellen de cursisten al spoedig in staat om eenvoudige vragen te formuleren en antwoorden te geven op gestelde vragen. Daarnaast zal iedereen ook culturele en praktische informatie over Italië krijgen en karakteristieke eigenschappen leren over het land.

Abonneren op Talen