Carnaval

Ook dit jaar zijn jong en oud tijdens carnaval welkom in De Pracht in Aalst voor vier dagen feest. De Pracht ook weer gastheer van de Boerenbruiloft.

Op zaterdag 23 februari wordt vanaf 14.11 gestart met de Optocht AfterParty in de grote zaal. Voor kinderen is er gratis ranja en een springkussen! Op zaterdagavond vanaf 20.11 uur is er Unne Vrij Gezellige Avond. Liveband ABC speelt top-40 nummers van alle tijden. Samen met een blaaskapel belooft dit een avond te worden vol traditionele carnavalskrakers en gezelligheid. 
Het gezelschap voor de Boerenbruiloft schuift zaterdag aan het begin van de avond aan voor de stamppot. 

Op zondagmiddag 23 februari om 14.11 uur start de familiemiddag. Voor de kinderen is er een springkussen, knutselhoek en een kinderkaart voor lekkernijen. DJ Frank zal het feest compleet maken en de Baltrappers komen langs. Tijdens carnaval is er dit jaar een kleurplatenactie. Wie de mooiste kleurplaat inlevert ontvangt een leuke prijs! 

Nieuw op maandagavond is de Brabante avond met muziek van helden uit onze provincie. Dat wordt carnavallen op z'n Broabants! We starten om 18.00 uur, er is gelegenheid om de maagjes goed te vullen bij de frietkar. Deze avond zorgt het DommelschLavenkoor, bestaande uit 30 leden, voor gezellige meezingers. 

Dinsdagmiddag 25 februari sluiten we carnaval spetterend af met een kindermiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Voor alle dagen geldt gratis entree.

Contactpersoon: 
Locatie: 
De Pracht
Doelgroep: