Klassiek ballet 5-10 jaar (kenmerk 8117)

Welkom bij klassiek ballet! Dit is jouw manier van optreden, terwijl je door elegante en gracieuze choreografieën beweegt, die wonderen kunnen doen voor je zelfvertrouwen.

Het klassiek ballet dat door deze cursus wordt aangeboden is gebaseerd op Oost-Europees ballet, dat zich concentreert op esthetiek, rigoureuze techniek en vloeiende, precieze bewegingen. Het is een mooie stijl met sierlijke lange lijnen, elegant met een combinatie van kracht, souplesse en coördinatie.

De intensiteit van de lessen is gedoseerd op een voor ieder toegankelijk niveau. Uiteraard wordt gekeken naar speelsheid, interesse en mogelijkheden.

De lessen worden gegeven door Mihaela Donose, gediplomeerd docente en ballerina.

 

In verband met de maatregelen ter bestrijding van Covid-19 worden de ouders verzocht de kinderen in ballet-tenue vijf minuten voor aanvang van de les bij de voordeur aan de docente over te dragen en dan direct weer te vertrekken. Vijf minuten na afloop van de les wordt u verzocht de kinderen buiten weer op te vangen.

 

Inschrijven op de cursus

Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 4109268 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geincasseerd. 
Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

Contactpersoon: 
Docent: 
Mihaela Donose
Startdatum: 
woensdag, 22 september, 2021
Tijd: 
14:30 tot 15:30
Lessen: 
35
Frequentie: 
wekelijks
Kosten (€): 
220,-
Type cursus: