Museum komt naar u toe Vooraankondiging

Een lezing in het kader van Doe Mee.

Het Philips Museum in Eindhoven verzorgt lezingen aan mensen die niet zo goed meer ter been zijn en de kans niet meer hebben om naar het museum te komen. Ook mensen die niet veel de deur uit komen, en toch even eruit willen, zijn welkom. Ook hun begeleiders zijn uitgenodigd. Wim Heijmans geeft daarom een lezing op een nog te bepalen datum van 14.00 tot 16.00 uur in De Pracht. Hij zal u meenemen in het rijke verleden van Philips. Voor veel mensen in Waalre een leuke lezing, omdat zij nog goede herinneringen hebben aan Philips.

Toegang is gratis en u kunt zich aanmelden via een folder of de website. Ook mensen die zich gemakkelijk terugtrekken in huis en toch even eruit willen, zijn welkom. Dat geldt tevens voor de begeleiders.

Inschrijven op de cursus

Bovengenoemde, na bevestiging van de aanmelding, verleent een machtiging aan Stichting De Pracht Ekenrooi ingeschreven bij KvK onder nummer 4109268 ten gunste van IBAN rekening NL21 RABO 0101 1823 17 om het cursusgeld af te schrijven van zijn of haar bankrekening. Het bedrag wordt twee weken na aanvang van deze cursus geincasseerd. 
Indien de cursus niet doorgaat krijgt u van ons minimaal vijf dagen voor aanvang bericht.

Contactpersoon: 
Docent: 
Wim Heijmans
Tijd: 
14:00 tot 16:00
Frequentie: 
eenmalig
Kosten (€): 
gratis