Inschrijvingen geopend voor ZomerVakantieKoor

Op 23, 24 en 25 augustus 2022 vindt de nieuwe editie plaats van het zomers Vakantiekoor, een driedaags festijn met zangplezier. Onder deskundige begeleiding van dirigent Peter Raaijmakers en pianobegeleiding van Gé van Woerden wordt twee avonden gerepeteerd voor een spectaculaire eindvoordracht.

Iedereen met belangstelling voor samenzang wordt uitgenodigd deel uit te maken van een eenmalig samengesteld koor met een mix van klassiek, volksmuziek en een modern repertoire. Om mee te zingen is een geschoolde zangstem niet noodzakelijk. Voorop staat dat we er met z’n allen een vrolijk en ontspannen evenement van maken. Niet alleen koorzangers zijn dus welkom maar al wat bij stem is.

Meld u hier aan.

Data en uitvoering

Dit festijn gaat plaatsvinden op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 augustus 2022 ‘s avonds van 19.00 – 22.30 uur bij gemeenschapscentrum De Pracht in Aalst. Op de donderdagavond wordt het geheel, na een laatste generale repetitie, afgesloten met een uitvoering voor publiek, vrienden, familie en bekenden. De uitvoering zal zijn van 21.00-22.00 uur met vooraf nog een generale repetitie om 19.00 uur.

Van de deelnemers wordt een  bijdrage gevraagd van €20,- p.p. voor drie avonden, inclusief bladmuziek. Aanmelden voor het Vakantiekoor kan online via deze pagina of een inschrijfformulier te verkrijgen bij De Pracht.