Klaar voor Carnaval in De Pracht?

Kriebelt het bij jullie al? Zijn de nieuwe outfits al weer uitgezocht? Carnaval staat weer voor de deur! De organisatie heeft de beste kiel uit de kast getrokken en heeft de leukste acts opgetrommeld om er weer een feestje van te maken.

“We zijn al vroeg begonnen met de voorbereidingen en het regelen van diverse acts”, vertelt Frank Schoenmakers, kartrekker van carnaval. De commissie voor carnaval is uitgedund maar niet minder enthousiast. Er wordt iedere dag een activiteit of act geregeld en natuurlijk goede carnavalsmuziek. 

Boerenbruiloft 
Zoals de afgelopen jaren komt ook deze carnaval het gezelschap van de Boerenbruiloft op zaterdagavond stamppot eten. Ook vieren zij op maandag de receptie in De Pracht, na eerst een stevig ontbijt in de ochtend. De maandag wordt een gezellige boeren business met o.a. zanger Wim Meijvis.

Vernieuwing
Wat is er nieuw dit jaar? “We richten ons voor de festiviteiten overdag vooral op gezinnen en kinderen. Daarom hebben we het ook voor de kinderen zo leuk mogelijk gemaakt. Er is op zaterdag-, zondag- en dinsdagmiddag een springkussen waar kinderen zich kunnen uitleven. Verder is er een knutselhoek - op zondag en dinsdag - en een kinderkaart en op zondag komt er een clown langs.

Nieuw op het programma dit jaar is de Carnavalsbingo “Net Eventjes Anders” op zaterdagavond vanaf 20 uur. Een ouderwets spel maar dan in een gezellig carnavalsjasje. Laat die polonaise maar beginnen!

Programma:

- Zaterdag 18 feb. vanaf 14.30 uur Optocht After Party met springkussen voor de kinderen, toegang gratis.

- Zaterdagavond CarnavalsBingo “Net Eventjes Anders”. De zaal is open om 19.00 uur, het spel start om 20.00 uur. We vragen een carnavalsbijdrage 2 euro pp.

- Zondag 19 feb. vanaf 14.00 uur Familiemiddag met oa. CV De Baltrappers, Bloaskapel VTOP, Clown Makkie, springkussen en kinderhoek, toegang gratis.

- Dinsdag 21 feb. 14.00 tot 17.00 uur kindermiddag.