Kleding- en speelgoedbeurs 2 oktober

Op zaterdag 2 oktober van 10.00 tot 12.00 uur is er in De Pracht een gratis toegankelijke winterkledingbeurs en speelgoedbeurs. Bij de beurs gaat het om de verkoop en koop van nette eigentijdse (merk)baby-, kinder- en tienerkleding vanaf maat 74 en in goede staat verkerend speelgoed. 

Een inschrijflijst voor 24 stuks kost € 1,00 en kan vanaf maandag 13 september afgehaald worden tijdens kantooruren bij De Pracht. Van de opbrengst van de verkochte artikelen is 75% voor de verkoper, de overige 25% komt ten goede aan Stichting de Pracht. Inleveren van kleding en speelgoed kan op vrijdagavond 1 oktober van 19.30 tot 21:00. Bij voorkeur winterkleding voor baby’s en kinderen, vanaf maat 74 t/m maat S. Naast kleding is ook speelgoed in goede staat welkom, evenals boeken, fietsen, bolderkarren, schaatsen etcetera. U kunt kleding aanleveren in vouwkratten. De beursorganisatie regelt de verkoop.

Inschrijven kan via kledingspeelgoedbeurs@depracht.nl of via een formulier bij De Pracht (De Pracht 2, Aalst-Waalre).

Help je een handje mee?

Voor de beurs zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers die op vrijdagavond en op zaterdag tijdens de beurs kunnen helpen. Je maakt deel uit van een gezellig team dat vooral rond de kledingbeurs zelf extra handjes kan gebruiken. Op vrijdagavond richt je de ruimte mee in, pak je de spullen uit en zaterdag help je met de verkoop en het opruimen van de niet verkochte artikelen, tot ong. 14.00 uur. Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met kledingspeelgoedbeurs@depracht.nl