Talen

Italiaans, Vakantiecursus 2

Italiaans vakantiecursus 2

Deze cursus van 8 lessen is zowel geschikt voor mensen die vakantiecursus 1 hebben gevolgd als voor mensen die al eerder Italiaanse les hebben gehad en hun kennis willen opfrissen.

De inhoud is vooral gericht op spreekvaardigheid en woordenschat. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan culturele onderwerpen.

Bestel het lesboek pas als u zeker weet dat uw cursus doorgaat. Neem uw lesboeken de eerste les mee!

Lesmateriaal:  Parlo Italiano (download)

Italiaans 2de jaar

Deze cursus is bestemd voor cursisten die de cursus Italiaans voor beginners hebben gevolgd.

In deze praktijkgerichte cursus voor beginners 2e jaar A1 niveau leer je de basisbeginselen van de Italiaanse taal door Italiaans te luisteren, te lezen en te spreken. Je werkt aan je Italiaanse woordenschat en de basisgrammatica. Verder leer je hoe je in het Italiaans een kort gesprek voert. De lesmethode is ontwikkeld voor volwassenen en richt zich vooral op praktische taalvaardigheid.

Hebt u vragen over het niveau van deze cursus, neem dan contact op met de docent (06 10354536)

Italiaans voor gevorderden (kenmerk 8106)

Deze cursus is geschikt voor gevorderde studenten die de grammatica goed beheersen en ervaring hebben met conversatie. De cursisten beschikken over voldoende woordenschat om de spreekvaardigheid intensief te trainen Ze kunnen praten over onderwerpen als actuele zaken en de Italiaanse cultuur. In deze cursus wordt de grammatica verder verdiept.  Er is ruimte voor zelf aan de dragen onderwerpen.

Lesmateriaal: 

Con piacere 3 ISBN: 9789460304767 (werkboek+audio-cd) 

Con piacere 3 ISBN: 9789460308086 (tekstboek+audio-cd) 

Italiaans voor beginners(kenmerk 8106)

Iedereen, die Italiaans wil leren op een snelle , handige en leuke manier, kan dat doen in deze cursus. Je leert Italiaanse spreekvaardigheid. 
Met een gezellige groep start je bij de basis. Stap voor stap breid je je kennis uit.
Al na een aantal lessen ben je in staat gesprekken in het Italiaans te voeren. Aan het eind van de cursus beheers je de taal op niveau A1. Cursisten dienen de lesboeken (2 cd’s inbegrepen) zelf aan te schaffen.  Huiswerk: ongeveer 1 uur per week. 

Vakantiecursus Italiaans 1 (kenmerk 8106)

In mei start de cursus Italiaans,vakantiecursus 1 (8 lessen van 1 uur en 30 min) De cursus is bestemd voor cursisten met weinig of geen kennis van de Italiaanse taal.

Met het boek '' Italiaans à la carte '' zal iedere cursist snel luister- en spreekvaardigheden opbouwen.

De dialogen stellen de cursisten al spoedig in staat om eenvoudige vragen te formuleren en antwoorden te geven op gestelde vragen. Daarnaast zal iedereen ook culturele en praktische informatie over Italië krijgen en karakteristieke eigenschappen leren over het land.

 

Abonneren op Talen